Testimonials slider

Testimonials

Testimonials

Coos de Graaf (destijds VP Global Marketing Solvay Pharmaceuticals)
“Puck is een vrolijke, resultaatgerichte collega, zij heeft destijds een groot veranderprogramma geïnitieerd en geleid (Get Inspired!) wat sterk heeft bijgedragen aan een goede integratie van Fournier Pharma. Daarnaast was ze sterk in het creëren van succesvolle pr voor onze producten tijdens perssymposia. Alles met enthousiasme en kwaliteit”.

Testimonials

Sjirk Kok (destijds Managing Director Influenza Business Group Solvay Pharmaceuticals): “Puck heeft veel perssymposia, media woordvoering en positieve aandacht voor onze influenza business gerealiseerd. Met haar enthousiasme en drive krijgt zij veel voor elkaar”.

Testimonials

Ton Stam (destijds Site Directeur Solvay Pharmaceuticals NL): “Puck heeft samen met mij een enorm grote reorganisatie voorbereid en uitgevoerd. Onder hoge druk hebben wij goed samengewerkt en heeft zij heel veel voor elkaar gekregen”.

Testimonials

Walter Mutsaers (destijds Vicevoorzitter Hoofddirectie MN): “Puck is een sportieve doorzetter, zij heeft veel verandering tot stand gebracht binnen MN en daarnaast lastige HR dossiers zoals een nieuw functiehuis en beloningsbeleid goed laten landen in de organisatie”.

Testimonials

Arjen van ’t Klooster (Manager Facilitair Bedrijf en Hoofd Inkoop MN): “Puck heeft in haar teams veel bevlogenheid weten te creëren. Je kunt voor raad en daad bij haar terecht. Ze snapt de mensen en de problematiek waardoor ze veel heeft bereikt voor de organisatie. Voor mij was het erg prettig samenwerken met haar.”

Testimonials

Marcel Gerritsen (Owner en Lobbyist BPRA): “Puck heeft met mij zo’n 25 jaar in de farma industrie gewerkt, zij heeft met haar strategische communicatievisie partijen met elkaar aan tafel gebracht en enorm veel neergezet voor de farmaceutische industrie in Nederland”.

Meer weten?

Klik hier om te zien wat ik voor je kan betekenen