Wie ben ik? slider

Wie ben ik?

Ik ben Puck Bossert. Ik heb meer dan 10 jaar ervaring als Directeur HR en meer dan 35 jaar ervaring in het communicatievak, onder andere als Directeur Communicatie. Ik heb voor diverse (internationale) organisaties gewerkt, bijvoorbeeld in de farmaceutische industrie en in de financiële dienstverlening. Ik ben afgestudeerd in de Engelse Taal- en Letterkunde en heb ooit nog voor de klas gestaan.

Ik ben energiek, heb drive, ben resultaatgericht en heb tegelijkertijd veel aandacht voor de mens in de organisatie.

Ik heb grote Change Programma’s opgezet en uitgevoerd, zoals bijvoorbeeld: Get Inspired! Een programma na de de acquisitie van Fournier Pharma door Solvay Pharmaceuticals.

Let’s Get Ready for Change! Een programma met het oog op de overname van Solvay Pharmaceuticals door Abbott Puur, Passie en Prestatie en Next Blu veranderprogramma’s bij MN in Den Haag

Wat heb ik gedaan?

Awards
Nummer 1 in de HR Top 100 voor mijn visie op HR (december 2015)
Fit for Work Award van het Centrum Werk Gezondheid via de SER voor mijn inspanningen voor medewerkers met een chronische ziekte of beperking (mei 2016)
Klik hier om te zien wat ik voor je kan betekenen